Företaget

Moa i Östersund AB blir Tegelplan AB

Som ett led i Moa i Östersund AB expansion och en ökad efterfrågan från våra kunder samtidigt tillsammans med en ökad konkurrens, har vi förstärkt organisationen och samlat krafterna inför spännande utmaningar och nya mål. För att bli lyckosamma i marknadsarbetet – stärker och förtydligar vi även varumärket och byter därför företagsnamnet från Moa i Östersund AB till att gemensamt kalla oss Tegelplan AB. 

Två huvudsakliga verksamheter samlar vi under ett och samma bolagsnamn, vilket behöver synas och kommuniceras på ett tydligt och enhetligt sätt. Ett namn, en avsändare, flera verksamheter. Du kommer möta både Tegelplan AB Transport och Tegelplan AB Fastigheter i framtiden.

För dig som tidigare varit kund hos Moa i Östersund AB, betyder detta inga som helst förändringar. Samma verksamhet, avtal och kontaktuppgifter gäller, det är samma personliga bemötande och med samma bibehållna, höga kvalitetsnivå som även fortsättningsvis genomsyrar Tegelplan AB. Det är bara kostymen som förändras. Vi är stolta och ivriga att få presentera det nya företagsnamnet och att börja jobba med det nya varumärket – Tegelplan AB.  Namnbytet gäller from 2013-02-16.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Med vänlig hälsning,

Joakim Åberg

Tegelplan AB